2018. július 10., kedd

Tankcsapda: Aréna koncert

Előadó: Tankcsapda
Cím: Aréna koncert
Műfaj: Koncertfilm
Ár: 1290ft
Csomagolás: Digipack
2017. 04. 28., a dátum amelyet minden Tankcsapda rajongó nagy izgalommal várt. Az első olyan Tankcsapda koncert, ahol a színpad nem a megszokott helyén van, hanem a terem közepén, méghozzá az ország legnagyobb  fedett sportcsarnokában. A koncert úgy volt meghirdetve, hogy egy hatalmas buli klubhangulattal. Sajnálatos módon nem tudtam ott lenni  a koncerten, (ezt bepótoltam egy dedikálással), így hát mikor, megláttam, hogy kijön DVD-n nagyon megörültem.
   A DVD csomagolására semmi panaszunk nem lehet, a Tankcsapdától megszokott gyönyörű dísz dobozos csomagolásban lehet megszerezni nagyon rajongó barát áron.
   Térjünk rá a DVD tartalmára. Megkapjuk a teljes koncertet (mind a 28 dalt) és még két extra videót.
A koncert minőségére nem panaszkodhatunk. Akárhányszor megnézem a DVD-t sose unom. A tankok egy igazi Best Of műsorral készültek, amivel telibe találták a hangulatot,( legjobban az extra produkció tetszett a Szextárgy közben). Egy-két helyen kicsit túl gyorsnak és élesnek találtam a vágást, de ez megbocsátható, egy több mint 2 órás koncertfilm esetén.
Jó pont, hogy elég sokszor mutatják a közönséget is, nem csak a tankokat. A hirdetés igaznak bizonyult, még a filmen keresztül is átjött a klubos hangulat. Kicsit térjünk ki a fiúkra is azért. Laci hozta a megszokott formáját, néha máshogy énekelte a szövegeket és egész végig uralta a színpadot. Tomi úgy ütötte a bőröket, mintha az élete múlna rajta. Sidi egy kicsit sápadtan ( a koncert előtt jött ki a kórházból), de végig mosolyogva töltötte be a dallam dealer szerepét.
  Az extrák pontnál kapunk egy koncertklippet a Charlie Mindenki valakié feldolgozásához, és egy elég hosszú és tartalmas interjút.
  Véleményem szerint megérte megvenni a DVD-t, egy nagyon izgalmas és komplex csomagot kapunk azért az 1290 ft-ért. Mindenkinek ajánlom figyelmébe, mivel ez a DVD egy mérföldkő a magyar rockzene történetében.
Értékelés: 10/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése