2018. február 12., hétfő

Tankcsapda: Három rohadék rockcsempész

Előadó: Tankcsapda
Cím: Három rohadék rockcsempész
Műfaj: Dokumentumfilm
Megjelenés: 2016
Ár: 990ft
Csomagolás: Digipack
    A Három rohadék rockcsempész egy 2016-ban kiadott dokumentumfilm Magyarország első számú rockbandájáról a Tankcsapdáról. A film a banda 25 éves jubileumi évét mutatja be. Bepillantást nyerhetünk a backstage-ben zajló történésektől kezdve a MOL szponzor tárgyalásig, továbbá megpillanthatjuk milyen az, amikor a fiúk csapnak egy nagy grill party-t a barátaikkal. A film bemutat egy-egy pillanatot  a srácok magán életéből  is. Láthatjuk, hogyan néz ki Sidi háza, hogyan edz. Hogyan futkoss Lukács Laci az erdőben, vagy hogyan varratja fel az új tetkóját Fejes Tomi. Ezek mellett láthatjuk, hogyan vették fel a srácok az Urai vagyunk a helyzetnek lemezt, hogyan adtak interjúkat, illetve láthatunk pár vágóképet egyes koncertekről is.
    A film persze nagyon szórakoztató is, a srácok hozzák a formájukat. A legtöbb poént talán Fejestől halljuk, de tőle nem is várunk mást. Sidi a szerethető raszta srác, aki mellesleg egy remek gitáros. És ott van a Lukács Laci, aki a zenekar feje.
    Le a kalappal Lévai Balázs előtt, aki időt nem spórolva dolgozott ezen a remek filmen. A film maga 106 perces, ami nem valami hosszú, de nem is túl rövid (tudom, tudom én az az elvetemült rajongó vagyok akinek semmi sem elég). Emellett tartalmaz pár extra videót is mint: az Alföldi gyerek video kilppje illetve a werkfilm-je. Teljesen korrekt kínálat.
    Gratulálok a srácoknak, még egy jó pár ilyen dvd-t adjanak ki. Hajrá Tankcsapda, hajrá Debrecen.
Értékelés: 10/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése