2020. június 22., hétfő

Black-Out: XXV MMXVII

Előadó: Black-Out
Cím: XXV MMVII
Műfaj: Koncertfilm
Ár: 990 Ft
   A jubileumi koncertek általában elég nagy mérföldkőnek számítanak egy zenekar életében, így azokat valamilyen formában is szokták örökíteni a zenekarok, hiszen mindig jó visszanézni, visszaemlékezni egy ilyen nagyszabású koncertre. Nem cselekedett másképp a Black-Out zenekar sem, hiszen 2 évvel a koncert után kiadták a felvételeket CD-n és DVD-n.
   A monstrum koncert egy olyan extra show elemmel kezdődőtt, amit még más zenekarnál még nem láttam, egy csomó meghívott híres zenekar játszott el egy-egy Black Out dalt. Ami már csak azért is érdekes hiszen olyan  nevekről beszélünk, mint az Ocho Macho, a Zanzibár vagy az Ördög zenekar. Ezen sztárparádé után lépett színpadra az est főszereplője, a 25 éves Black-Out Kowával az élen. Mivel még számomra is tudható volt, aki a zenekar egy számát sem ismerte a DVD megnézése előtt, hogy Kowalsky az énekes, így várható volt a minőség. Amit jócskán megis kaptunk, viszont az azért érezhető, hogy már nem ez a fő zenekar Kowa életében, valahogy a Kowalsky meg a Vega koncerteken sokkal élettel telibb az előadásmódja. Ezen kívül nagyon jól hozta a koncertet. A zenészek is jók voltak, egy cseppet sem lett unalmas a koncert. Persze ahogy ilyenkor lenni szokott vendégek hada lepi el a színpadot, és ez most is így volt.
   A hangra és a vizuálra semmi panaszunk sem lehet, egy minőségi koncertfelvételt kaptunk a pénzünkért. A vágások egyáltalán nem zavaróak, sőt nagyon jól elvannak találva. A hang nem csúszik, minden akkor szól, amikor annak szólnia kell.
   Ez a DVD bebizonyította, hogy nem feltétlenül kell ismerni egy zenekart ahhoz, hogy élvezni lehessen a koncertfilmjét, még lehet, hogy ez után átveszem egy kicsit a Black-Out diszkográfiáját, mert tetszik az, amit csinálnak.
Értékelés: 9/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése